Rasvaimu riskit

Rasvaimu toimenpiden vaarat ovat verenvuoto, infektio ja poikkeava reaktio anestesia-aineelle. Sivuvaikutuksia voivat olla :käsitellyn alueen tunnottomuus, tai päinvastoin - yliherkkyys, ihon vahingoittuminen, ihon veltostuminen,ihon epätasaisuus, ihovauriot. Tiettyjä riskejä esiintyy riippumatta käytetystä menetelmästä, mutta vibratsiooniin(värähtelyyn) perustuvan menetelmän avulla vaarat vähenevät, toipuminen on nopeampaa ja saat tyydyttävämmän tuloksen. Tällä turvallisemmalla menetelmällä säästät sekä hermoja ja verisuonia.

Vibratsiooniin perustuva rasvaimu toimenpide on nopeampi ja kirurgille vähemmän rasittava. Sen vuoksi ovat anestesian vaarat myös pienemmät. Verenkato ja leikkauksen jälkeinen turvotus ovat myöskin vähäisempiä. Vibratsiooniin perustuva Lipomatic rasvaimu on hyvä valinta. Kannattaa kysyä minkälainen laite klinikalla on käytössä ja tutustua siihen paremmin.

Rasvaimu menettelyllä paino ei vähene, koska rasvaa on turvallista poistaa vain 3-4 litraa rasvaa kerralla. Parhaan tuloksen saa juuri pienten ongelmaalueiden rasvakudosten muotoilussa. Rasvaimu hinta riippuu alueiden määrästä.

Rasvaimu on hyvin suosittu toimenpide sekä miesten että naisten keskuudessa. Vain rintojen suurennus leikkaus on suositumpi toimenpide. Koska tuloksiin vaikuttaa kirurgin taidot ja kokemukset ja käytettävä rasvaimu tekniikka,on hyödyllistä tutustua eri menetelmiin: Rasvaimu menetelmien vertaus taulukko